IniciNoticiesMedi ambientEL REGIDOR D'ERC, BERNAT COSTAS, LAMENTA L'ACTITUD DEL REGIDOR DE MEDI AMBIENT...

EL REGIDOR D’ERC, BERNAT COSTAS, LAMENTA L’ACTITUD DEL REGIDOR DE MEDI AMBIENT CARLES AULET, DAVANT LA SEVA INSTÀNCIA QUE DEMANAVA UN ESTUDI SOBRE LES CONDICIONS DE SEGURETAT A LES URBANITZACIONS EN CAS D’INCENDI

El portaveu d’ERC a Tordera, Bernat Costas, s’ha mostrat indignat amb les declaracions del regidor de medi ambient, Carles Aulet, sobre les condicions de seguretat en cas d’incendis a les urbanitzacions. El regidor republicà havia presentat una instància a l’Ajuntament demanant informació referida a les mesures de seguretat a les urbanitzacions. En aquest sentit, ha lamentat el fet que hagi conegut l’estat d’aquestes a través dels mitjans de comunicació i no per una resposta de l’Ajuntament.
El regidor de medi ambient, va afirmar, en unes declaracions a Ràdio Tordera, que les condicions de seguretat a les urbanitzacions eren adequades i que s’havia elaborat un pla d’evacuació de vilatans. El portaveu d’ERC, Bernat Costas, també ha criticat les declaracions del regidor de medi ambient on afirmava que les mesures de seguretat estaven aplicades des de fa temps, ja segons el regidor republicà els treballs s’estan realitzant en aquest moments.

El gran volum de vegetació que envolta les urbanitzacions de Tordera i la manca de pluges a tota la comarca del Maresme, en el darrers dos mesos, ha fet encendre la llum d’alarma davant la possibilitat d’algun incendi.

ÚLTIMES NOTÍCIES