IniciNoticiesPolíticaL'AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL TEXT REFÓS DEL PLA PARCIAL D'EN ROQUET,...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA EL TEXT REFÓS DEL PLA PARCIAL D’EN ROQUET, QUE PERMETRÀ SOLUCIONAR LES MOLÈSTIES DELS VEÏNS DE FIBRACOLOR AMB EL TRÀNSIT DE CAMIONS PEL POBLAT.

L’ajuntament de Tordera, va aprovar ahir la ratificació i aprovació provisional del text refós del pla parcial d’en Roquet. Aquest pla afecta la zona de fibracolor i de l’empresa Inditex. Un dels aspectes més polèmics van ser la resolució del vial de sortida del polígon industrial, que passarà per sobre del torrent de Vallmanya, fins un vial de Palafolls, que donarà a parar a la N-II a l’altura de l’empresa escolor. Actualment, els camions que accedeixen a la zona d’inditex o fan a través del veïnat de Fibracolor comportant molèsties als veïns d’aquest poblat. El regidor d’ERC, Bernat Costas, va votar a favor de l’aprovació tot i lamentar la lentitud en la resolució del pla parcial.

El regidor del moviment alternatiu per Tordera, Josep Alsina, va criticar la manca de gestió urbanística en l’elaboració del pla parcial. Alsina, que va destacar la manca de documents en l’aprovació provisional, va demanar una nova exposició pública del projecte.

La regidora del PSC, Conxita Rodriguez, va posar en dubte bona part del contingut del pla parcial. Rodriguez, va demanar deixar damunt la taula la seva aprovació, per tal que s’adjuntin els documents inexistents en el text refós.

EL regidor d’urbanisme, Arseni Garcia, va explicar que l’aprovació del text refós permetrà resoldre el vial de sortida del polígon industrial. Garcia, va argumentar el fet que l’aprovació provisional s’hagi retardat tant de temps.

L’aprovació provisional del text refós del pla d’en Roquet, resoldrà definitivament la problemàtica que viuen els veïns de Fibracolor a causa del trànsit pesat dins el poblat.

ÚLTIMES NOTÍCIES