IniciNoticiesCulturaCONTINUA AQUEST NOVEMBRE LA CAMPANYA DE TEATRE ESCOLAR AL TEATRE CLAVÉ.

CONTINUA AQUEST NOVEMBRE LA CAMPANYA DE TEATRE ESCOLAR AL TEATRE CLAVÉ.

El teatre clavé continua aquest novembre amb la programació escolar 2010-2011. La propera cita serà avui amb l’espectacle”Pitos a dojo” i el proper 23 de novembre “Los juegos del ingeniero Calder”, aquest últim a càrrec de la companyia La Baracca, de Bolonya (Itàlia). La proposta teatral “Contes del Terrat” tancarà el 2010. Enguany disminueix el nombre d’alumnes participants en la campanya. El director del teatre clavé, Josep Navarro preveu una temporada difícil.

Josep Navarro confia que la situació millori, davant properes temporades.

El 2011 s’iniciarà amb els espectacles musicals “Beta 15″, el músic virtual”; i “Flamenk”. Les titelles seran les protagonistes del mes de febrer, amb dues propostes: “El ploramiques”, de la companyia l´Estaquirot; i “Guyi-Guyi”, de Perifèria Teatre. “Living Costa Brava” i l’espectacle de dansa “Maps” clouran la programació escolar del curs 2010–2011, juntament amb una proposta de dansa titulada “Parapapel” i adreçada a alumnes de llar d’infants.

Prop de 7.000 alumnes des d’educació infantil fins a batxillerat de centres escolars de Tordera, Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Fogars de la Selva assistiran com a públic a alguna de les propostes programades. Un any més, la campanya de teatre escolar del Teatre Clavé compta amb el patrocini de Caixa Laietana i el suport de la Diputació de Barcelona. Per més informació podeu consultar la pàgina www.teatreclave.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES