IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA DIMECRES UNA XERRADA AMB L'ESCRIPTORA ANNA TORTAJADA,...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA DIMECRES UNA XERRADA AMB L’ESCRIPTORA ANNA TORTAJADA, PER PARLAR SOBRE EL DRETS HUMANS I ES PRESENTA UNA GUIA DE LECTURA ACOMPANYADA PER UNA EXPOSICIÓ EN REFERÈNCIA A LA PAU I LA GUERRA.

La Biblioteca de Tordera i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament estan organitzant aquest mes d’octubre, un seguit d’actes a la biblioteca, relacionats en l’àmbit de la pau, la solidaritat i els drets humans.

El proper dimecres, 15 d’octubre i dins el mateix àmbit, s’ha organitzat una xerrada-col·loqui sobre aspectes relacionats amb la pau i els drets humans amb l’escriptora Anna Tortajada. Aquesta xerrada es farà a les 8 del vespre a la biblioteca.

A més, el mateix dia es farà la presentació d’una guia de lectura i una exposició que recollirà llibres i bibliografia adreçada al públic infantil, juvenil i adult i que fa referència a temàtiques de la pau, la guerra, la violència, els drets humans, la solidaritat i la diversitat, tal i com explica la responsable de la biblioteca, Montse Llopart.

La biblioteca ha adquirit recentment una cinquantena de llibres referents a aquesta temàtica i ha organitzat un seguit d’actes per a tots els públics que tractaran diferents aspectes de la cultura de la no-violència.

ÚLTIMES NOTÍCIES