IniciNoticiesEntitatsEL PROGRAMA SALUT JOVE PROMOU AQUEST NOVEMBRE I DESEMBRE NOVES ACTIVITATS.

EL PROGRAMA SALUT JOVE PROMOU AQUEST NOVEMBRE I DESEMBRE NOVES ACTIVITATS.

La Regidoria d’Atenció Social i Serveis a la persona de l’Ajuntament de Tordera impulsa aquest novembre i desembre noves activitats en el projecte per a joves adolescents que gestiona Creu Roja Tordera i que porta per nom S+J (salut jove).

Creu Roja Tordera obre les portes del seu local (C/Canigó 26) als adolescents de Tordera amb l’objectiu de realitzar activitats per promoure hàbits saludables treballant des de l’oci i les activitats de lleure. Aquesta iniciativa vol oferir una agenda d’activitats periòdiques, així com un espai d’assessorament i orientació sobre temes de salut d’interès per adolescents com són l’esport, les drogodependències, la sexualitat i afectivitat i l’alimentació. Aquest Novembre i Desembre es realitzaran activitats de Muay Thai els dijous, Patchwork, els dimarts i Teatre els divendres. Una educadora social de la creu roja ens parla sobre els tallers.

Per participar en els tallers us podeu inscriure de dimarts a divendres de 4 a 8 de la tarda, al local de creu roja, situat al carrer Canió o trucar al 93.764.21.21. Totes les activitats són gratuïtes.

ÚLTIMES NOTÍCIES