IniciNoticiesSocietatEL VEÏNAT DE FIBRACOLOR CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA...

EL VEÏNAT DE FIBRACOLOR CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR AMB ACTIVITATS PER A TOTA LA FAMÍLIA.

L’associació de veïns de Fibracolor organitza aquest cap de setmana diverses activitats en motiu de la seva festa major. Les activitats començaran aquesta nit, a les 10 es farà una cantada d’ havaneres a càrrec del grup “Peix Fregit”, amb rom cremat per a tots els assistents. Dissabte 7 de juliol s’iniciarà la programació a dos quarts de 10 del matí amb els torneigs de petanca i dòmino i a les 10 concurs infantil de dibuix. Finalment, a les 10 de la nit sopar popular i seguidament ball amb l’orquestra Pensilvània. A la mitjà part, tindrà lloc l’ entrega de premis del torneig de dominó i es farà el sorteig d’ un quadre, com a primer premi i una bossa de viatge, com a segon premi.
El matí de diumenge 8 de juliol està prevista a les
9 del matí amb jocs de petanca, a les pistes del local social. A les 11 segon torneig infantil de Ping-Pong, a dos quarts de 2 aperitiu a preus populars al bar del local social, a dos quarts de 7 de la tarda xocolatada popular i primer concurs de coques casolanes. A dos quarts de 8 espectacle infantil, amb l’ actuació del Mag Aurelio i el Pallasso Miquelet. Durant l’ espectacle s’ entregaran els premis del concurs de dibuix i del torneig de Ping- Pong. Finalment a les 8 del vespre Marató d’ Aeròbic oberta a tothom, sense límit d’ edat, amb la col·laboració d’ Èxit Gym. El president de l’ associació de veïns de Fibracolor, Francesc Contreras convida a tots els torderencs i torderenques a la festa major de Fibracolor.

Les inscripcions als diversos actes s’ hauran de fer el mateix dia 15 minuts abans de l’ inici de l’ activitat, al local social. Hi haurà servei de bar durant tots els dies de la festa.

ÚLTIMES NOTÍCIES