IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPAREN PER EL 22 I 23...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE PREPAREN PER EL 22 I 23 DE DESEMBRE UNA NOVA EDICIÓ DEL PESSEBRE VIVENT.

L’associació de veïns de Sant Pere tornarà ha organitzar aquest any un pessebre vivent. L’activitat es durà a terme el dissabte, 22 i el diumenge, 23 de desembre. El seu emplaçament serà de la pujada de Mas Albo, al camp de davant de la capella fins a la casa del costat d’aquesta, la pineda de sota i els dos costats del camí.

El vicepresident de l’associació de veïns, Josep Mediavilla assegura que el pessebre vivent s’està preparant amb molta il·lusió i grans expectatives.

El pessebre vivent comptarà amb servei de tren de carretera que farà viatges des de la vila al veïnat. L’associació de veïns ha multiplicat esforços en la difusió del pessebre amb l’objectiu d’atraure públic dels municipis dels voltants. Tot i això, Josep Mediavilla creu que el pessebre s’ha d’anar consolidant poc a poc.

L’associació de veïns de Sant Pere informa a totes les persones interessades en ser figurants que es poden apuntar en el telèfon 93.764.03.27 o 627.13.86.72 o a través del correu electrònic risantpere@hotmail.com

El pessebre vivent es durà a terme els dies 22 i 23 de desembre de dos quarts de 7 a dos quarts de 9 del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES