IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA D’ADULTS DE TORDERA OBRE EL PROPER 13 DE SETEMBRE EL PERÍODE...

L’ESCOLA D’ADULTS DE TORDERA OBRE EL PROPER 13 DE SETEMBRE EL PERÍODE DE MATRICULACIÓ

L’Escola d’Adults de Tordera obre a partir del 13 de setembre el període de matriculació per als cursos de neolectors, alfabetització, català escrit, anglès i ordinador.

Enguany, però, caldrà demanar cita prèvia per fer la matrícula. Per concertar l’entrevista caldrà trucar o adreçar-se a l’Oficina de Serveis Personals entre els dies 8, 9 i 10 de setembre, de 10h a 14h. Escoltem la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

El curs de neolectors tindrà lloc els dimarts i divendres de 3 a 5 de la tarda, mentre que el curs d’alfabetització (en castellà) es farà els dimecres i divendres de 5 a 7. El curs de català escrit (nivell 1), es farà els dilluns i dijous de 3 a dos quarts de 5 i el curs de català escrit (nivell inicial) tindrà lloc els dilluns de dos quarts de 5 a dos quarts de 7. El curs d’anglès per a adults es farà els dijous de dos quarts de 5 a dos quarts de 7.

Tal com es va fer l’any passat, hi haurà tres nivells de curs d’ordinador, el primer es farà els dimecres de 10 a 1, el segon nivell es farà els dimecres i dijous de 10 a 1 i els alumnes de tercer nivell faran el curs els dijous de 10 a 1. Escoltem Maria Angels Cayro.

Els cursos de l’Escola d’Adults es realitzen a les instal·lacions de l’Antiga escola Ignasi Iglésias (C/ Dr. Fleming), excepte els cursos d’ordinador, que es fan a l’aula d’informàtica de la Biblioteca. El preu de la matrícula per a cada curs serà de 20€. Els cursos començaran el 4 d’octubre i el període de matriculació s’allargarà fins al 27 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES