IniciNoticiesSalutLA CONSELLERA DE SALUT, MARINA GELI INAUGURARÀ AQUEST DIJOUS EL NOU AMBULATORI...

LA CONSELLERA DE SALUT, MARINA GELI INAUGURARÀ AQUEST DIJOUS EL NOU AMBULATORI DE TORDERA.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i la consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, inauguraran oficialment aquest dijous, 26 d’agost, el nou Centre d’Atenció Primària de Tordera. L’acte tindrà lloc a les 11:30h a les instal·lacions del nou centre de salut.

Les característiques del nou ambulatori, que es va posar en funcionament fa unes setmanes, permeten que tots els serveis d’atenció al públic estiguin situats a la mateixa planta. Les consultes de medicina familiar es divideixen en tres espais amb una sala d’espera a cadascun. Cada bloc de consultes consta de sis despatxos (3 per a metges i 3 per a infermeria) i a banda d’aquests blocs, també hi ha un espai propi de pediatria i un altre d’atenció a la dona. El nou ambulatori disposa d’un espai específic per a les extraccions i una sala polivalent on tindran lloc activitats de promoció de la salut i cursos de formació per als professionals de l’ABS. El nou equipament està projectat per donar servei a 20.000 usuaris i les seves prestacions permetrien ampliar-lo en un futur per atendre fins a 40.000 pacients. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

El nou Centre d’Assistència Primària compta amb el mateix nombre de professionals que ocupaven l’anterior ambulatori, amb la diferència que s’han renovat tots els equips i el material tècnic i que també es podran fer actuacions de cirurgia menor. Pel que fa a les instal·lacions de l’antic ambulatori de Cal Ros es destinaran a diferents usos municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES