IniciNoticiesEducacióAVUI COMENÇA EL SEGON TORN DEL CASAL D’ESTIU QUE S’ALLARGARÀ FINS D’AQUÍ...

AVUI COMENÇA EL SEGON TORN DEL CASAL D’ESTIU QUE S’ALLARGARÀ FINS D’AQUÍ DUES SETMANES

El passat divendres es va posar punt i final a una nova edició del Casal d’Estiu Municipal organitzat per la Regidoria de Joventut. Tot i això, encara queden els primers 15 dies del mes d’agost de casal. Aquest any hi han participat 296 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys que han treballat com a centre d’interès el circ, amb els següents eixos d’animació distribuïts per setmanes: màgia, malabars, pallassos, acrobàcies, contes i titelles i disfresses. Pel que fa a les activitats, s’han fet tallers, sortides, jocs, cançons i piscina, entre moltes altres accions destinades a les edats corresponents. Per desenvolupar aquest projecte educatiu i de lleure, l’Ajuntament va contractar 37 monitors. Escoltem la valoració d’una de les coordinadores del casal d’estiu, Georgina Cuenca.

El Regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Marc Unió, també fa un balanç molt positiu d’aquest mes de casal i es mostra molt satisfet amb el seu funcionament.

Avui ha començat el segon torn del Casal d’Estiu, que s’allargarà fins el dia 13 d’agost. Un any més, les instal·lacions de l’Escola Ignasi Iglesias han acollit els nens i nenes participants al casal d’estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES