IniciNoticiesSalutL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA RECULL 2.050€ PER LA CAMPANYA “MULLA’T PER...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA RECULL 2.050€ PER LA CAMPANYA “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”

El passat diumenge 11 de juliol, la piscina municipal va ser escenari, un any més, de la campanya “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”, que cada any recapta diners a favor de la investigació d’aquesta malaltia. Enguany la recaptació a Tordera ha estat de poc més de 2.050€, entre els beneficis proporcionats per la venda de material, de 980€ i la recaptació de les piscines municipals, que cada any cedeix l’Ajuntament de Tordera a la causa i que enguany ha superat els 1.000€. La membre de l’Associació de Voluntariat, Montse Gispert, concreta la xifra, que supera molt modestament la xifra de l’any passat.

Per altra banda, Montse Gispert va parlar del sopar-subhasta que organitzaran el proper 17 de setembre en favor de la “YOC”, una Organització No Governamental del Congo, que consistirà en un sopar, una subhasta amb objectes de famosos, com pilotes i camisetes de jugadors del Barça, i un sorteig. Escoltem-la.

L’Associació de Voluntariat va col·locar una parada a la piscina municipal, i l’altra a les escales de l’Església parroquial, on venien camisetes, estoigs, bosses i tovalloles per col·laborar amb la campanya. El total de la recaptació de la jornada del “Mulla’t” celebrada el passat diumenge a Tordera anirà, íntegrament destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

ÚLTIMES NOTÍCIES