IniciNoticiesSalutAVUI FA DUES SETMANES QUE VA ENTRAR EN FUNCIONAMENT EL NOU AMBULATORI...

AVUI FA DUES SETMANES QUE VA ENTRAR EN FUNCIONAMENT EL NOU AMBULATORI DE TORDERA SITUAT AL CARRER DOCTOR CARRERAS. LA INAUGURACIÓ OFICIAL SERÀ EL DIA 26 D’AGOST.

La nova Àrea Bàsica de Salut de Tordera, situada al carrer Doctor Carreras número 29, està en funcionament des del passat dijous, 8 de juliol. Les característiques del nou ambulatori permeten que tots els serveis d’atenció al públic estiguin situats a la mateixa planta. Les consultes de medicina familiar es divideixen en tres espais amb una sala d’espera a cadascun. Cada bloc de consultes consta de sis despatxos (3 per a metges i 3 per a infermeria) i a banda d’aquests blocs, també hi ha un espai propi de pediatria i un altre d’atenció a la dona, a més d’un espai específic per extraccions i una sala polivalent. El nou centre d’assistència primària compta amb el mateix nombre de professionals que ocupaven l’anterior ambulatori, amb la diferència que s’han renovat tots els equips i el material tècnic i que també es poden fer actuacions de cirurgia menor. El director de l’ambulatori, Albert Alum, explica que no ha estat fàcil el trasllat i l’adaptació al nou edifici.

A l’entrevista d’aquesta setmana al programa matinal de Ràdio Tordera, el Mag Matí, el Dr. Alum també va exposar les seva opinió sobre la possibilitat de copagament a la sanitat. Escoltem-lo.

El nou equipament està projectat per donar servei a 20.00 usuaris i les seves prestacions permetrien ampliar-lo en un futur per atendre fins a 40.000 pacients. La inauguració oficial del centre està prevista pel dia 26 d’agost amb la presència de la Consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli.

ÚLTIMES NOTÍCIES