IniciNoticiesSalutAQUEST DIJOUS ES POSA EN MARXA EL NOU AMBULATORI DE TORDERA

AQUEST DIJOUS ES POSA EN MARXA EL NOU AMBULATORI DE TORDERA

Avui dijous s’ha posat en funcionament la nova Àrea Bàsica de Salut de Tordera, situada al carrer del Doctor Carreras.

Les característiques del nou ambulatori permeten que tots els serveis d’atenció al públic estiguin situats a la mateixa planta. Les consultes de medicina familiar es divideixen en tres espais amb una sala d’espera a cadascun. Cada bloc de consultes consta de sis despatxos (3 per a metges i 3 per a infermeria) i a banda d’aquests blocs, també hi ha un espai propi de pediatria i un altre d’atenció a la dona. El nou ambulatori disposa d’un espai específic per a les extraccions i una sala polivalent on tindran lloc activitats de promoció de la salut i cursos de formació per als professionals de l’ABS. Escoltem el regidor de sanitat, Jordi Camó.

El nou centre d’assistència primària comptarà amb el mateix nombre de professionals que ocupaven l’anterior ambulatori, amb la diferència que s’han renovat tots els equips i el material tècnic i que també es podran fer actuacions de cirurgia menor. Jordi Camó destaca la millora que representa el nou ambulatori pels professionals i usuaris.

El nou equipament està projectat per donar servei a 20.000 usuaris i les seves prestacions permetrien ampliar-lo en un futur per atendre fins a 40.000 pacients. La conselleria de Salut de la Generalitat té previst fer la inauguració oficial del centre durant les properes setmanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES