IniciNoticiesEducacióCOMENÇA EL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL AMB PROP DE 300 NENS I NENES.

COMENÇA EL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL AMB PROP DE 300 NENS I NENES.

A partir d’avui , es posa en marxa una nova edició del Casal d’Estiu Municipal organitzat per la Regidoria de Joventut. Aquest any hi participaran 296 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys.

Segons ha manifestat el regidor de Joventut, Marc Unió, el Casal d’Estiu està pensat per desenvolupar activitats educatives basades en el model integral del lleure (seguretat, diversió, qualitat pedagògica i atendre bé els infants).

Aquest any el nens i nenes del Casal treballaran com a centre d’interès el circ, amb els següents eixos d’animació distribuïts per setmanes: màgia, malabars, pallassos, acrobàcies, contes i titelles i disfresses. Pel que fa a les activitats es faran tallers, sortides, jocs, cançons, piscina, entre moltes d’altres accions destinades a les edats corresponents. Per desenvolupar aquest projecte educatiu i de lleure l’Ajuntament ha contractat 37 monitors. El regidor de Joventut, Marc Unió assegura que el perfil de persona que ha demanat desenvolupar aquesta tasca, ha variat respecte anys anteriors.

El Casal d’estiu es durà a terme de l’1 al 30 de juliol i del 2 al 13 d’agost amb horaris de matí i tarda i es realitzarà un any més a les instal·lacions de l’Escola Ignasi Iglesias.

ÚLTIMES NOTÍCIES