IniciNoticiesEducacióJA ES PODEN DEMANAR LES AJUDES PER L’ESCOLARITZACIÓ D’ALUMNES DE LLAR D’INFANTS.

JA ES PODEN DEMANAR LES AJUDES PER L’ESCOLARITZACIÓ D’ALUMNES DE LLAR D’INFANTS.

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament informa que s’ha obert la convocatòria pública per  a la concessió d’ajuts als ajuntaments titulars de llars d’infants per a l’escolarització de nens i nenes de 0 a 3 anys que es trobin en situacions socioeconòmiques desfavorides durant el curs 2010-2011 i per a la suficiència alimentària en el període 0-3 a les escoles bressol municipals (setembre a desembre 2010).
La renda de les famílies que sol·licitin l’ajut a l’Ajuntament, han de complir uns requisits. Tal i com explica la regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro.

Les famílies interessades, a més de portar la documentació dels criteris als que es puguin acollir, cal que presentin la fotocòpia del DNI dels pares i del llibre de família a l’Ajuntament de Tordera, a les oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia abans del dia 30 de juny. Per a qualsevol dubte o aclariment cal adreçar-se a les oficines de Serveis Personals (Pl. Concòrdia s/n. Telf. 937643717). Les ajudes es poden consultar a la pàgina web www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES