IniciNoticiesEsportsFORTA VICTÒRIA DEL CF TORDERA A FORNELLS

FORTA VICTÒRIA DEL CF TORDERA A FORNELLS

El passat cap de setmana, el CF Tordera va guanyar en un interessant partit contra el Fornells. Els locals no ho van posar gens fàcil al Tordera ja que en els primers minuts els portaven un gol d’avantatge. No va ser fins el final de la primera part que es va produir l’empat. Una bona estratègia de joc en el moment de canviar els jugadors i una bona compenetració va ser el que va fer que el CF Tordera guanyés per 1 gol a 6. Per tant, es mantenen una setmana més en segona posició darrere del CF Salt.

L’altra cara de la moneda ens la dona el segon equip del CF Tordera, que va perdre contra l’Hostoles. Els de casa es van trobar amb un equip fort i ben posicionat que els va fer perdre per un gol a tres. Cosa que fa que es trobin en una quinzena posició en una graella liderada pel CF Caldes, el CF Tortellà i el CF Hostoles.

El proper cap de setmana, el primer equip del Tordera jugarà a casa i serà el diumenge que rebi la visita del Tossa Sport a les cinc de la tarda. El dissabte serà torn del Tordera B, que jugarà a casa del Bonmatí a les quatre de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES