IniciNoticiesRegidoriesLA REGIDORIA DE JOVENTUT FINALITZA DIMECRES EL PERÍODE DE SELECCIÓ DE PERSONAL...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT FINALITZA DIMECRES EL PERÍODE DE SELECCIÓ DE PERSONAL PER TREBALLAR A L’ESTIU AL CASAL I A LES PISCINES MUNICIPALS.

La Regidoria de Joventut finalitza el proper dimecres el període de selecció de personal per l’organització del Casal d’Estiu Municipal i per al control i manteniment de les piscines municipals de Tordera.

Tal com s’ha dut a terme els últims anys, la Regidoria promou l’ocupació juvenil durant els mesos d’estiu amb la finalitat de donar una sortida professional als joves en edat activa durant el període de vacances.

Aquesta campanya de promoció de l’ocupació juvenil oferirà més de 50 llocs de feina, distribuïts entre el Casal d’Estiu (monitors, premonitors, coordinadors i ajudants de monitors) i a les piscines municipals de Tordera (socorristes i taquillers). Ens dona més detalls, el regidor de joventut, Marc Unió.

Marc Unió explica quin és el perfil de les persones que sol·liciten aquestes feines.

Les sol·licituds es podran presentar fins dimecres al Servei de Registre de l’Ajuntament de Tordera de 9 mati a 2 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES