IniciNoticiesEsportsEL CV TORDERA GUANYA CONTRA L’A.E. MOLINS

EL CV TORDERA GUANYA CONTRA L’A.E. MOLINS

El CV Tordera suma una nova victòria el passat cap de setmana contra l’A.E. Molins, un 3 a 2 disputadíssim on es van jugar els tres sets amb resultats de 25-23, 22-25, 26-24 el tercer set, 21-25 el quart i 17-15 el cinquè set. Aquest partit els ha posicionat en una sisena posició amb 10 punts, una classificació liderada pel Vòlei 6 Manresa, el CEVOL Chrisalis Torredembarra,i el Voleibol Sant Just. El proper diumenge els de Tordera visitaran el pavelló de l’ Arenys.

Les noies del CV Tordera no van tenir tanta sort i van perdre a casa contra el Cornellà. Tres sets amb resultats de 10-25, 18-25 el segon set i 16-25 el tercer els van donar el resultat de 0a3. Així doncs a la classificació es situen en penúltim lloc, on lideren el CV Cornellà ,el Tornem Vòlei i el Barberà. El pròxim diumenge també disputaran un partit a casa del Barberà.

A part del Vòlei, us informem que aquest dissabte tindrà lloc al pavelló municipal el Campionat Barcelona categoria B júnior sènior i juvenils de patinatge artístic i serà d’onze del matí a dues de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES