IniciNoticiesEducacióAVUI S’OBREN LES PREINSCRIPCIONS PER A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL EL NIU...

AVUI S’OBREN LES PREINSCRIPCIONS PER A LA LLAR D’INFANTS MUNICIPAL EL NIU I PER A LA LLAR DE L’ESCOLA BRIANXA.

La llar d’infants municipal El Niu i la llar d’infants de l’escola Brianxa obriran a partir d’avui i fins al 14 de maig, excepte el dia 10 i 11 de maig que les escoles romandran tancades, el procés de preinscripció per als cursos de Llar 0 fins a Llar 2 (alumnes nascuts del 2008 al 2010). Les preinscripcions es poden presentar a les dues llars d’infants, juntament amb la documentació que cada llar requereixi. Amb la documentació, caldrà presentar el full de sol·licitud que es pot descarregar a la pàgina web www.tordera.cat. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro recorda que cada llar infants tria els períodes de pre-inscripció quan ho creuen convenient.

La publicació de llistes baremades de sol·licituds serà el dia  21 de maig de 2010, mentre que el termini per presentar reclamacions a les llistes baremades serà el dies  25, 26 i 27 de maig. La publicació de les llistes definitives d’alumnat admès es coneixerà el 2 de juny de 2010.

El període de matrícula per a les llars d’infants El Niu i Brianxa serà  del 7 a l’11 de juny de 2010, mentre que el període de matrícula per a la llar d’infants Àngel Custodi serà del 12 al 21 de maig.

ÚLTIMES NOTÍCIES