IniciNoticiesCulturaLES ESCOLES DE TORDERA PREPAREN UNA NOVA DIADA DE SANT JORDI AMB...

LES ESCOLES DE TORDERA PREPAREN UNA NOVA DIADA DE SANT JORDI AMB DIVERSES ACTIVITATS

Les escoles de Tordera també participaran en la diada de Sant Jordi amb activitats culturals, tallers i xerrades.
A l’escola Sant Josep alguns nens van participar en el certamen literari municipal. Tots els nens des de primer fins a sisè de primària han estat protagonistes d’una obra de teatre en català i anglès, per als seus familiars. Al matí, els nois de 4rt d’ESO organitzen racons i jocs interactius per a tota l’escola, i els nois i noies de 3er eso faran representacions teatrals per a la llar d’infants.

El director de l’escola Angel Vallicrosa ha explicat als micròfons de Ràdio Tordera les activitats que es faran a la tarda.

A l’escola Ignasi Iglesies durant aquesta setmana s’han estat fent tallers diversos durant tots els matins organitzats pels mestres en petits grups. Avui es farà la cloenda de Sant Jordi amb la presència dels pares.

Ens en parla el director de l’escola Fernando Rodriguez

A l’escola Brianxa es donaran els premis del concurs de Sant Jordi als nens de primària i els de secundària ho faran a la biblioteca. En aquest concurs han participat tots els cursos des de P3 fins a 4rt d’eso.

El director de l’escola Brianxa Xavier Castillo explica els premis que es donaran.

L’IES Lluís Companys va celebrar ahir al vespre un musical a càrrec dels alumnes de 2on d’eso, amb la temàtica de Grease. Avui durant tot el dia es faran tastets de cultura, uns tallers de diverses temàtiques que es duran a terme tot el matí.

Àngel Pous, director del centre amplia més informació.

L’escola la Roureda i el CEIP Tordera, també organitzaran al llarg de la jornada diverses activitats en motiu de Sant Jordi. També durant tot el dia, alumnes de 4rt d’ESO de la escola Sant Josep, els de 3er d’Eso de l’escola Brianxa i els alumnes de 4rt i primer de Batxillerat de l’Ies Lluís Companys vendran roses en diferents punts del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES