IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS...

LA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS BARON DE CARLOS.

La Regidoria de Cultura va lliurar ahir a la sala d’actes de la biblioteca els premis del concurs literari infantil de Sant Jordi, premis Baron de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per a Paula Oliveres, pel treball “En Jaume canvia de personalitat”.

El segon guardonat va ser el conte “el millor premi”, de Mariona Ribot, mentre que en aquesta categoria també es va lliurar un accèssit a Alex Gaspar pel treball “La formiga”.

En poesia es va premiar en primer lloc a Sergi Parera per “La foscor i la claror”, en segon lloc a Aina Fernandez per “La muntanya russa”.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Nuria Xauber pel treball “L’abella Ramona” i en segon lloc a Clara Maresme per “Un viatge ple de sorpreses”.

En poesia es va premiar els poemes de Pol Xaubet amb “L’angel”, el segon lloc Sergi Sicilia pel treball “Poesia de la pau”. I es van atorgar dos accèssits a Maria Pignatelli i Erica Guzman.

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar Ainara Dormido, en la categoria de 6 a 10 el guanyador va ser Aleixa Ginesta, en la categoria  d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Paula Solé, la categoria de 15 a 17 va guardonar Natalia Caimel i en la categoria per a majors de 18 anys el premi va quedar desert.

Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la biblioteca fins al proper 30 d’abril.

ÚLTIMES NOTÍCIES