IniciNoticiesEsportsNOVA VICTÒRIA DEL PRIMER EQUIP DEL CP TORDERA CONTRA EL DONOSTIAKO BAIONDO

NOVA VICTÒRIA DEL PRIMER EQUIP DEL CP TORDERA CONTRA EL DONOSTIAKO BAIONDO

El passat cap de setmana el CP Tordera va sumar una nova victòria a casa del CP Donostiako Baiondo on van guanyar per 2 a 3. Aquest partit els situa en una quarta posició en la graella, si guanyen el partit previst pel proper dissabte contra l’ Alcoy a les nou del vespre, tenen moltes possibilitats de pujar a tercera posició. Ramon Vinyoles, president del CP Tordera ens explica la marxa de l’ equip durant aquesta temporada.

I ja donem pas als resultats de la passada jornada i als partits d’aquest cap de setmana. Comencem pels benjamins.
El Benjamí A va empatar a casa del CP Sitges amb un resultat de tres a tres gols. El proper diumenge a un quart de set de la tarda, jugarà a casa contra el CP Voltregà B. També jugaran un partit amistós a casa contra el CP Alcoy, el dissabte a les quatre de la tarda; en canvi, forta derrota per part del Benjamí B a casa del Riudebitlles, on va perdre per 7 gols a 1, esperem que es recuperi el proper cap de setmana a casa del Ribes CP, on jugaran el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.

Als alevins, el Aleví A també va empatar a casa contra el Flix amb un resultat de 4 a 4, el proper diumenge a les 4 de la tarda els visitarà el CP Cornellà i també mantindran un partit amistós contra el Alcoy el dissabte a un quart de sis de la tarda. Pel que fa el Aleví B destaquem el gran partit que van jugar amb el Flix, d’ aquells que fan afició, que va acabar en empat just quan faltaven set minuts perquè acabés el joc. El proper cap de setmana descansaran , però mantindran un partit amistós contra el CP Alcoy, serà a casa, el dissabte a dos quarts de sis de la tarda.

Es el torn dels Infantils, on destaquem el gran partit que van realitzar a casa contra el Reus C, on van guanyar amb un resultat de 9 gols a 1, esperem que segueixin així i ens ho demostrin el dissabte dia 17 a un quart de sis de la tarda a casa del Terrassa.

En els juvenils, també hem de felicitar al primer equip de la categoria, on va guanyar a casa del Cerdanyola per dos gols a 9, el pròxim divendres jugarà a casa contra el Jonquerenc ho farà a un quart de set de la tarda. El Juvenil B, va primer del seu grup, i ho ha aconseguit amb partits com el de la setmana passada contra el Capellades, on va guanyar per 0 gols a 15. El proper diumenge a les cinc de la tarda rebran a casa al Roda. Pel que fa al juvenil C, es va ajornar el partit que tenia previst contra el Noia C.

El junior, també va guanyar contra l’ Amposta per 4 gols a 12, a destacar la bona posició, donat que només ha perdut un partit, i va ser contra el Barça en la primera jornada. El proper divendres a tres quarts de deu del vespre,jugaran contra el Mollet.

La segona catalana del CP Tordera va perdre contra el Barcino per 3 gols a 6, esperem que no sigui així a casa del St. Feliu, on es disputaran el dissabte a les set de la tarda.

El primera catalana serà líder una setmana més, ja que va guanyar el seu compromís contra el Roda per 2a3, el proper diumenge rebran al CP GEIEG a dos quarts de vuit del vespre.