IniciNoticiesRegidories10 FAMÍLIES DE TORDERA ES BENEFICIEN DEL PROGRAMA D’ARRANJAMENT D’HABITATGES.

10 FAMÍLIES DE TORDERA ES BENEFICIEN DEL PROGRAMA D’ARRANJAMENT D’HABITATGES.

Deu llars de Tordera es beneficiaran aquest any del programa d’arranjament d’habitatges per a la gent gran que promou la Regidoria d’Atenció Social i Serveis a la Persona d’acord amb la Diputació de Barcelona.
La finalitat d’aquest programa persegueix un doble objectiu: d’una banda, millorar l’accessibilitat i la seguretat dels habitatges de les persones grans de manera que es faciliti la seva mobilitat, autonomia i permanència a la llar, i de l’altra, fomentar l’ocupació entre persones aturades i en procés d’inserció sociolaboral. Escoltem el regidor de serveis socials i serveis a la persona, Jordi Camó.

En total, a Tordera es beneficiaran deu usuaris de Serveis Socials que han estat seleccionats entre els candidats que complien els requisits d’accés. Entre aquests condicionants s’estableix que els destinataris han de ser persones majors de 65 anys, amb mancances en l’autonomia personal i amb pocs recursos econòmics. A Tordera especialment s’han prioritzat les persones majors de 65 anys amb discapacitat i les majors de 80 anys que viuen soles o amb altres persones grans. Jordi Camó assegura que fes del passat mes de gener ja s’han fet obres a quatre vivendes, mentre que la resta s’enllestiran els propers mesos.

El programa permet que aquests arranjaments no tinguin cap cost per al es famílies ja que són obres subvencionades per les administracions promotores del programa.

ÚLTIMES NOTÍCIES