IniciNoticiesPolíticaERC DE TORDERA VALORA MOLT POSITIVAMENT LES POSSIBILITATS DE SUBVENCIÓ DE TORDERA...

ERC DE TORDERA VALORA MOLT POSITIVAMENT LES POSSIBILITATS DE SUBVENCIÓ DE TORDERA AMB EL NOU PROGRAMA DE SUBVENCIONS MUNICIPALS.

El nou programa de subvencions del Departament de Governació i Administracions per a inversions municipals amplia les possibilitats de subvenció per a Tordera. Així ho creu, Esquerra republicana a Tordera, que a través d’un comunicat assegura que el nostre poble disposarà d’una subvenció mínima garantida de més de 500.000 euros pels propers cinc anys, que és un 127,57% superior al diners de què disposava de forma segura Tordera fins ara. Aquesta xifra suposa, a més, que Tordera sigui el municipi del Maresme amb una subvenció mínima garantida més alta de tot el Maresme, ja que per primera vegada s’ha tingut en compte l’impacta de la mida del municipi en la distribució dels fons. El regidor d’ERC a Tordera, Bernat Costas també destaca la creació d’una línia de subvenció per a obres d’infraestructura a urbanitzacions consolidades i recepcionades per l’Ajuntament, que s’ajusta plenament a una demanda històrica de municipis com Tordera.

Bernat Costas creu que la construcció d’una nova escola bressol municipal podría ser un bon destí de les subvencions previstes.

ERC de Tordera va presentar fa un dies, a través del seu butlletí, les deu prioritats per aquest mandat on destacava poder ampliar les places públiques de residència geriàtrica, millorar la mobilitat a Tordera i ampliar el transport públic, construir més habitatges de lloguer de protecció oficial, entre d’altres propostes.

ÚLTIMES NOTÍCIES