LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER INSCRIURES EN DOS NOUS CURSOS GRATUÏTS PER ALS SECTORS DEL COMERÇ I SERVEIS.


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera amplia la oferta formativa per als sectors del comerç i de serveis amb dos nous cursos gratuïts.

El primer serà de paqueteria de Nadal, adreçat específicament als comerciants i treballadors del sector del comerç. El curs serà de 20 hores, començarà avui i finalitzarà el 12 de desembre i es farà al col·legi Sant Josep, els dilluns i dimecres de dos quarts de 9 a a dos quarts de 11.


El segon curs, pensat per al sector de comerç i serveis diversos, serà d’internet en el petit i mitjà comerç. Aquest curs constarà de 25 hores, començarà demà dimarts i s’allargarà fins al 12 de febrer de 2008. Com el curs anterior, tindrà lloc al col·legi Sant Josep, tots els dimarts de dos quarts de 9 a dos quarts de 11 de la nit. El president de l’associació de comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell assegura que dintre els objectius del pla de dinamització del comerç, pren especial importància la formació i modernització del comerç.

Totes les persones interessades en participar a qualsevol dels dos cursos podem fer-ho fins avui inscrivint-se al local de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre (tel. 937650775), a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament (937650414) i també des la pàgina web www.tordera.cat.