IniciNoticiesMedi ambientUNA SETMANA DESPRÉS DEL TEMPORAL COMENCEN LES TASQUES DE NETEJA DE CAMINS...

UNA SETMANA DESPRÉS DEL TEMPORAL COMENCEN LES TASQUES DE NETEJA DE CAMINS I BOSCOS.

La brigada d’obres i serveis de l’ajuntament de Tordera, estan treballant aquest dilluns a la zona de Sant Pere de riu, en la neteja de camins. El regidor de medi ambient, obres i serveis, Carles Aulet també assegura que avui es netejaran arbres caiguts al poble.

Un cop restablert el servei elèctric a tot el terme municipal, s’haurà de controlar que la companyia fecsa-endesa faci el manteniment de tots els grups electrògens que ha repartit per les urbanitzacions. El regidor, Carles Aulet recorda que si algun ciutadà es queda sense llum que ho comuniqui ràpidament a la policia local, al telèfon 93.764.06.15.

L’Ajuntament de Tordera ha posat a la disposició dels ciutadans un servei especial de l’Oficina d’Atenció al Consumidor per tal de recollir les reclamacions de les persones que s’han vist afectades pel tall en el subministrament elèctric a conseqüència del temporal de neu. Totes les persones que vulguin fer la reclamació oportuna poden fer-ho adreçant-se a les oficines municipals de la Plaça La Concòrdia s/n.

ÚLTIMES NOTÍCIES