IniciNoticiesCulturaTORDERA PREPARA DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA DONA.

TORDERA PREPARA DIVERSES ACTIVITATS EN MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE LA DONA.

La Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal amb la col·laboració del Col·lectiu de Dones en l’Església per la Paritat han organitzat un seguit d’actes per celebrar el Dia Mundial de la Dona, el proper dilluns 8 de març.

Enguany es vol fer un recordatori a la M. Rosa Matas, que durant molts anys va col·laborar amb la biblioteca, sempre de manera voluntària, com també ho va fer amb moltes altres entitats del poble aportant el seu coneixement, il·lusió i empenta. La responsable de la biblioteca, Silvia Anfronts ens recordava la seva figura.

Pel proper dilluns 8 de març s’han programat la segona edició de Lectures en veu alta. Aquest any tant dones com homes podran participar llegint textos escrits per dones com Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig, Maria Mercè Roca, Mercè Rodoreda i Angeles Mastretta. Els textos es poden recollir a la biblioteca. Tota la sessió de lectures estarà oberta al públic. De les 16:00h a les 19:00h. Silvia Anfronts ens parla sobre aquesta activitat.

Seguidament tindrà lloc la presentació del llibre “Emma de Barcelona. Monestir de Sant Joan de les Abadesses. Una dona a l’inici de la història de Catalunya (S.IX-X)”, de Joana Ripollès-Ponsi Ortiz i Maria Pau Trayner Vilanova. A les 19:30h. Un cop finalitzades les activitats i per acabar la celebració farem un piscolabis.

ÚLTIMES NOTÍCIES