IniciNoticiesPolítica EL DIPUTAT AL CONGRÉS PEL PSC, JOSEP BORRELL, SERÀ DIUMENGE A...

EL DIPUTAT AL CONGRÉS PEL PSC, JOSEP BORRELL, SERÀ DIUMENGE A TORDERA PER VISITAR EL MERCAT. ELS SOCIALISTES ORGANITZEN DIVENDRES UN MÍTING AMB ELS CANDIDATS JOSEP MARIA VALLÈS, CONSOL PRADOS I CONXITA RODRIGUEZ, AL TEATRE CLAVÉ

El PSC de Tordera organitza divendres 7 de novembre, un míting al Teatre Clavé, amb la presència de Josep Maria Vallès Casadavall, número 3 de la llista del PSC al parlament, Consol Prados, candidata al parlament i Conxita Rodriguez regidora i candidata al parlament. El míting porta per títol: Pasqual Maragall “el canvi per Catalunya” i començarà a dos quarts de 8 del vespre. Conxita Rodriguez, explica en que consistirà el miting.

Per diumenge està prevista l’arribada a Tordera del diputat al congrés pel PSC, Josep Borrell. A les 10 del matí serà rebut a l’ajuntament pels regidors socialistes i per el primer secretari del partit, Sergi Ruscalleda. Conxita Rodriguez ha destacat l’importància de la presència a Tordera d’un líder del PSC com és Josep Borrell.

Seguidament està previst una visita al mercat de Tordera, fins arribar a la parada que tindrà el PSC en motiu de la campanya electoral.

ÚLTIMES NOTÍCIES