IniciNoticiesEntitats L'AJUNTAMENT DE TORDERA ENGEGA AVUI EL NOU SERVEI DE LA CASA...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ENGEGA AVUI EL NOU SERVEI DE LA CASA DELS INFANTS, ADREÇAT A NENS I NENES D’UN I DOS ANYS.

L’Ajuntament de Tordera posarà en funcionament a partir d’avui el nou servei municipal de la casa dels infants “El Caliu”, situat al carrer de Santiago Rusiñol i adreçat als nens i nenes d’un i dos anys.
Avui tindrà lloc una jornada de portes obertes i dimarts començarà oficialment el servei. L’horari de la casa dels infants “El Caliu” serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h.
Amb l’establiment d’aquest servei s’ha volgut donar una solució provisional a la problemàtica generada fa uns mesos per la limitació de places a l’escola que afecta els nens i nenes d’un i dos anys. L’objectiu de “El Caliu” és ajudar les famílies a compaginar la vida laboral i familiar i, alhora, facilitar als infants la socialització en grup.

Des del mes d’agost passat l’Ajuntament de Tordera s’ha encarregat d’adequar les instal·lacions de la casa de El Niu del Xot, al carrer Santiago Rusiñol –al costat de Ràdio Tordera-, per ubicar-hi aquest nou servei.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Tordera també s’ha redactat la normativa d’ús de la casa dels infants “El Caliu” i s’ha informat els pares sobre el funcionament del nou servei.

ÚLTIMES NOTÍCIES