IniciNoticiesEsportsPas de gegant del CFTordera i el CEEB Tordera masculí per la...

Pas de gegant del CFTordera i el CEEB Tordera masculí per la lluita de la permanència

Jornada rodona pels primers equips torderencs que aquest dissabte es jugaven mig futur a les seves respectives categories.

Un solitari gol del davanter de referència del CFTordera “Gio” abans del descans, va segellar els tres punts dels grocs i vermells al camp del Sant Jaume de Llierca. Amb aquest triomf, els homes entrenats per en Pai tindran l’opció d’aconseguir l’objectiu de la salvació a segona catalana aquesta mateixa setmana al municipal d’esports, si tornen a sumar victòria.

El sènior masculí del CEEB Tordera torna a patir però aconsegueix una recompensa d’or per mantenir les aspiracions també de salvar la categoria. Victòria per tres punts, 68-71 a la pista del CB Solsona que els permetrà, ara amb el factor pista a favor, poder encarar els dos partits que els hi queden amb més garanties, però encara amb l’obligació de superar algun dels seus propers rivals.

I l’Athletic Club Tordera Parc pateix una derrota contundent contra el Sant Feliu de Guíxols per 8-1 en aquesta jornada de la segona divisió.

I aquesta setmana en els breus esportius també us destaquem la participació de la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera al segon Open Barcelona nivell 5, 6 i 7. En el nivell 5 la Nora López ha finalitzat en setena posició i en el nivell 7, la Carla Romaguera ha estat segona i l’Alba Navarro cinquena.

ÚLTIMES NOTÍCIES