IniciNoticiesRegidoriesA finals d'aquest mes començaran les obres de la construcció de...

A finals d’aquest mes començaran les obres de la construcció de la ronda de circumval·lació

La ronda circumval·lació és un projecte que ha de servir per facilitar el moviment viari  i donar la volta sencera al poble.

La ronda de circumval·lació serà una realitat ben aviat i el consistori confirma que a finals d’aquest mes les obres començaran. L’Ajuntament de Tordera ha rebut el vist-i-plau del projecte així com també el finançament necessari per executar-lo. En el darrer ple municipal es va completar el procés administratiu d’adjudicació de l’obra. L’alcalde, Joan Carles Garcia, remarca que el benefici del projecte serà poder alliberar trànsit del nucli de Tordera.

Ronda circumval·lació 1

“La ronda facilitarà arribar a Sant Andreu i traurà pressió al Camí Ral i el Carrer Mes”

Per tant, no caldrà travessar per mig el poble, sinó que es podrà arribar directament a Sant Andreu. Així mateix, també està previst ampliar el carrer Roger de Llúria. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

Ronda circumval·lació 2

Això, tal i com afegeix, ha de permetre fer moviments quant a la direcció dels carrers, la densitat de trànsit i les velocitats. La ronda circumval·lació és un projecte que ha de servir per facilitar el moviment viari  i donar la volta sencera al poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES