IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT PROMOU DE NOU L’ATORGAMENT DE VUIT BEQUES PER...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT PROMOU DE NOU L’ATORGAMENT DE VUIT BEQUES PER ESTUDIAR ANGLÈS EN UNA ESCOLA D’ANGLATERRA DURANT 15 DIES DEL MES DE JULIOL.

La Regidoria de Joventut va presentar ahir a la biblioteca les ajudes a l’aprenentatge d’anglès a l’estranger. Les beques estan adreçades a tots els joves nascuts durant els anys 1992 i 1993, empadronats a Tordera, i que hagin finalitzat l’ESO amb una qualificació mínima global de 7 o de notable.

La dotació econòmica de la beca és de 600€ per als 8 candidats amb les millors puntuacions, més els bitllets d’avió en tots els casos i les classes prèvies de repàs. El cost total del programa està valorat en uns 1400€, per aquest motiu les bases del programa estableixen que els candidats hauran de fer constar el seu compromís d’assumir les despeses restants de del programa. El director dels institut superior per la comunicació i cultura europea, Francisco Crespo explicava els motius que els porten a l’atorgament d’aquestes beques.

Respecte les beques entregades l’any passat, Francisco Crespo creu que el resultat obtingut és positiu.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegurava que per l’ajuntament era imprescindible mantenir aquestes beques. L’alcalde ens explica els motius.

Alguns joves assistents a la xerrada informativa, ja mostraven ahir el seu interès en optar a les beques. El termini de presentació de sol·licituds i documentació serà fins al 18 de març a l’Ajuntament de Tordera. Abans del dia 31 de març es comunicarà la llista dels 8 beneficiaris de les beques.
Per a més informació sobre les condicions del programa, documentació necessària i terminis de presentació caldrà adreçar-se al Casal de Joves, a l’Ajuntament de Tordera o bé consultar les bases que trobareu a la pàgina www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES