IniciNoticiesEsportsEl pavelló dels Països Catalans acull aquest cap de setmana el campionat...

El pavelló dels Països Catalans acull aquest cap de setmana el campionat de Catalunya base de Twirling

El dissabte i el diumenge, Tordera tornarà a ser l’epicentre de les competicions catalanes base de twirling. Des del Club Twirling Vila de Tordera amb la col·laboració de la federació esportiva catalana de twirling impulsen la fase final de les categories inferiors de les diferents modalitats per escollir les millors atletes catalanes. Els/les esportistes presents que en un futur immediat seguiran practicant aquest esport en alça a Catalunya. La Miriam Aparicio responsable de l’entitat torderenca i membre del jurat del torneig, explicava que és la segona vegada que el nostre municipi acull un campionat d’aquesta categoria. Descrivia les categories participants d’aquest certamen.

Aparicio Camp cat 1

Aparicio comentava que dins de les files torderenques ja hi ha nervis previs. Unes bones sensacions que les ajudarà a poder presentar bons exercicis sense suportar la pressió de ser les amfitriones.  

Aparicio Camp cat 2

Durant els dos dies les proves començaran cap a les 9h del matí i s’allargaran fins ben entrada la tarda amb les diferents cerimònies de clausura i entrega dels premis.

ÚLTIMES NOTÍCIES