IniciNoticiesPolíticaL’Alcalde de Tordera demana posar solució a l’allargament de la C-32

L’Alcalde de Tordera demana posar solució a l’allargament de la C-32

Joan Carles Garcia insisteix en el problema de trànsit del municipi per l’augment de vehicles a l’autopista i l’alta afluència de la GI-600.

Les obres de la perllongació de l’autopista del Maresme ha quedat retirada. Tot i que el projecte es manté, les obres han quedat suspeses momentàniament després que es posi a disposició de la justícia. Això després que proliferés la denúncia de la plataforma contra l’ampliació de la C-32, que va denunciar aquestes obres per possibles afectacions mediambientals. Ara per ara, doncs, la decisió es troba en mans judicials i totalment aturada.

Un fet que, tal com explica l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia, provoca un problema al trànsit del municipi. Tot plegat perquè, com denuncia, l’augment de vehicles a l’autopista s’ha sumat a l’alta afluència de la GI-600, cosa que suposa un gran trànsit de vehicles.

Alcalde autopista 1

“He insistit amb el director general de carreteres que el problema s’ha agreujat, sobretot, per la gratuïtat de l’autopista del Maresme”

És per això que Garcia ha demanat un “Pla B” a l’Estat per solucionar aquesta afectació i posa dates.

Alcalde autopista 2

El batlle torderenc ha denunciat, doncs, aquests problemes de circulació al director general de carreteres, a qui també li ha demanat corregir la “deixadesa” al pont de la N-II on fa unes setmanes va caure la barana. Des de l’Ajuntament de Tordera s’ha exigit dates per la reparació d’aquest fet.

ÚLTIMES NOTÍCIES